top of page
Vespau.com - Signed shirt and football.png
Hvorfor starte å selge signerte drakter i Norge?

Svaret på det spørsmålet er faktisk veldig enkelt! Da grunnleggeren vår - Christian Burmeister - ønsket å investere i en innrammet Real Madrid trøye, med en verifisert autograf fra Cristiano Ronaldo, kunne han ikke finne noe han ønsket å ha på veggen.

"Skal det være så vanskelig da?" tenker kanskje du. Men det er tross alt flere faktorer å ta hensyn til når du skal kjøpe en signert og innrammet drakt. Spesielt hvis du er opptatt av design og estetikk. 

  • Ramme: Et eksklusivt produkt, med en sort plastramme? Nei takk! Christian ønsket en ramme med tyngde og karakter - en ramme laget av tre, ikke plast.

  • Beskyttelse: Akryl er vel og bra når det komme til beskyttelse, og egner seg godt når produktet skal fraktes, men ingenting slår tykt og glansfullt glass.

  • Farge: Alle andre utenlandske selskaper har kun et svart design rundt trøyene. Et svart design stjeler lys fra rommet og stjeler fokuset fra selve drakten. Et sort design passer heller ikke til alle trøyer, spesielt ikke de mer fargerike trøyene som hjemmedrakten til Barcelona eller Dortmund.

  • Informasjon: Skal man gå og huske på hvilke personlige prestasjoner hver spiller fikk hver sesong? Hvilke turneringer en spiller vant den sesongen, hvor mange mål og assist han klarte, for å så presentere den informasjonen til andre? Nei. Den informasjonen bør stå på drakten, og det er det dessverre - heldigvis for oss - ingen andre selskaper som gjør.

 

Hvor vanskelig er det å bevise at produktet er ekte, hvis det faktisk er ekte? Det er ikke vanskelig i det hele tatt! Likevel har vi hundrevis av selskaper som selger signerte objekter som kommer med et sertifikat som de har laget selv. Du har potensielt en svindler som gir deg et sertifikat som sier at han tror at autografen er ekte. Hva forventer du? At personen du ønsker å gi dine penger til, ville fortelle deg at han forfalsket autografen? Det er en grunn til at vi har signatureksperter, fordi det er så mange forfalskninger som produseres og selges. Så som et kunde og som et selskap, hvorfor ta sjansen og kjøpe noe uten en COA fra Beckett, PSA eller JSA?

bottom of page