top of page
Signertefotballdrakter.no - Hva koster en signert fotballdrakt.png
Hva koster en signert fotballdrakt?

Hva koster egentlig en signert fotballdrakt? Det er det ikke så veldig mange som vet svaret på her i Norge, ettersom vi tross alt var (og fortsatt er) det første selskapet i Norge som selger signerte fotballdrakter med verifiserte autografer. Men svaret i seg selv er veldig enkelt. Holder du f.eks med Arsenal og ønsker å kjøpe en signert fotballdrakt direkte fra klubben, vil en signert fotballdrakt sette deg tilbake ca. 7-8 000 kroner. Deretter kommer frakt i tillegg. Men det de fleste glemmer, og det som svir aller mest, er tollen og momsen på hele 25% som du må betale når du henter pakken din hos Posten. Det gjør at totalprisen på den signerte fotballdrakten stiger til over 10 000 kroner.

Skjermbilde 2023-11-29 085749.png

La oss si at du har 10 000 kroner til å kjøpe en signert drakt, kan du ikke bare kjøpe den selv, fra nettsiden til klubben du elsker?

Hadde det bare vært så enkelt! For det er med signerte fotballdrakter som med andre luksusvarer, de kommer i et begrenset opplag. Og jo bedre spilleren er, jo flere er mennesker er interessert i akkurat han sin fotballdrakt. Men spilleren, han signerer kun et bestemt antall drakter, uansett hvor mange som måtte være interessert.

Så ja, produktet finnes, akkurat som muligheten til å kjøpe en Rolex eller en Ferrari, men ettersom det er et begrenset opplag i omløp er det i prinsippet førstemann til mølla. Det gjør at de som faktisk er så heldige å få tak i en drakt, kan selge den videre til en høyere pris. Dette gjelder spesielt hvis en spiller utmerker seg og får flest assist eller mål i liga eller cup, eller skulle vinne store mesterskap for enten klubb eller landslag.

Ekte signerte fotballdrakter.png
Dessverre ikke noe bevis på at autografen er ekte

Det som ikke alle er klar over, og som er meget relevant informasjon, er at drakten som klubben sender ut ikke har en verifisert autograf. Hva betyr det? Det er ingen tvil om at autografen er ekte og er signert av den aktuelle spilleren, og hvis det er godt nok for deg, så er det ikke noe mer å tenke over. Men, dersom du ønsker å bevise at autografen er ekte ovenfor noen andre - måtte det være venner, familie, eller at du skulle ønske å selge den videre ved en senere anledning - ja da har du et problem.

Ja, du har en kvittering på at drakten er kjøpt fra klubben, men det holder dessverre ikke. Du kan kjøpe en drakt som ikke er signert, forfalske autografen på den drakten og beholde den signerte drakten selv - og ingen vil få vite det. Av den grunn, og den grunn alene, kjøper vi kun inn signerte fotballdrakter hvor det følger med en verifisering fra verdens største autografselskap ved siden av autografen. Da kan hvem som helst, når som helst, scanne QR-koden og få opp opplysningene om autografen.

Vi håper du har like høy standard som oss og ikke ønsker å bli lurt, og derfor kun kjøper fotballdrakter med verifiserte autografer - enten det måtte være fra oss, eller noen andre. 

bottom of page