top of page
Signert fotballdrakt i ramme.png
Unike, sjeldne og eksklusive objekter signert av verdens største stjerner

Hos Signertefotballdrakter.no selger vi kun signerte objekter fra de beste spillerne i verden! Flertallet av produktene våre er signert av Ballon d'Or-vinnere.

Alle produktene vi selger har et klistremerke ved siden av autografen, med en unik kode. Klistremerket er satt på av Beckett, det høyest rangerte autografverifiseringsselskapet i verden, og er et bevis på at autografen er ekte.

Barcelona fotballdrakt fra 2018-2019 signert av Messi - På utstilling 2.jpg
Barcelona fotballdrakt fra 2018-2019 med autograf fra Messi - På utstilling.jpg
Inrammede fotballdrakter

I bilens verden kan du få et fremkomstmiddel fra samme produsent, til helt ulik pris. Du kan få en Audi produsert av Volkswagen til 400 000 kroner og en Audi (også kalt Lamborghini) produsert av Volkswagen, til 4 000 000 kroner. Slik er det også i fotballdrakt-verden. Branding, ytelse og antall objekter i markedet spiller også her en stor rolle i prisantydningen.

Hos SignerteFotballdrakter har vi fotballdrakter signert av gode spillere, og fotballdrakter signert av ekstremt gode spillere - og prisene reflekteres deretter.

Draktene som vi bruker resurser og arbeidskraft på å ramme inn, er fotballdrakter som er ikoniske og bærer en unik historie. Får du f.eks tak i en 2018/2019 Barcelona-drakt med en verifisert autograf fra Lionel Messi i dag? Nei. Men, det gjorde man i 2019, da Messi fortsatt spilte for Barcelona og vi var i oppstartsfasen. Nå er dette den hellige gral blant velstående samlere verden rundt, og et objekt vi også selv gjerne ønsker å beholde i samlingen.

Flere slike ikoniske fotballtrøyer signert av verdens beste fotballspillere gjennom tidene finner du nedenfor. Noen er klare for slag, andre er under produksjon eller kan forhåndsbestilles.

Ps. Vi er den eneste produsenten i verden som leverer innrammede fotballdrakter i et hvitt design.

    bottom of page