top of page
Kort om Signertefotballdrakter.no.jpg
Det beste fra to verdener

SignerteFotballdrakter.no ble etablert av Christian Burmeister i 2019.

Christian arbeidet på den tiden som grafisk designer, og målet hans var å kunne kombinere sin lidenskap og ekspertise innenfor fotball, med grafisk design.

 

SignerteFotballdrakter.no ble opprinnelig grunnlagt fordi Christian ønsket seg et produkt som ikke eksisterte. Etter å ha investert i flere Real Madrid og Barcelona-drakter med verifiserte autografer fra Ronaldo og Messi, ønsket han å få draktene rammet inn og hengt opp på veggen. Men Christian fant fort ut at det ikke fantes noen leverandører som kunne presentere fotballdraktene slik han ønsket, i et moderne og flatterende hvitt design.

Christian Burmeister 2023 - Youtube.jpg
Billige materialer og dårlig hukommelse

Produktene som allerede var på markedet i 2019 var laget av eldre herremenn med interesse for fotball, men med null interesse for estetikk. Produktene hadde et utdatert design, den tradisjonelle trerammen var erstattet med billig plast og glass hadde blitt byttet ut med akryl. I tillegg til billige løsninger i valg va materiale hadde ingen av produktene på markedet nødvendig informasjon om den aktuelle sesongen til spilleren integrert i selve designet på rammen – kun navnet på utøveren og et årstall.

Christian hadde et mål om å ha flere drakter på veggen samtidig, og med hukommelsen til en gullfisk var det ideelt om han slapp å huske samt forklare til hver eneste person som kom inn døra hva den aktuelle fotballspilleren hadde prestert akkurat den sesongen. Det nye produktet skulle derfor tale for seg selv. Enten drakten hang foran en mann eller en kvinne, om personen var 10 eller 70 år, skulle det være mulig å beundre og lese seg opp på produktet alene, uten å måtte trenge informasjon fra en ekspert på sidelinjen.

IMG_0835-1-3-2.jpg
Happy wife, happy life

Men det største problemet - og det Christian likte minst av alt - var at designet inne i rammen og rundt selve drakten kun eksisterte i fargen sort. Svart er en farge som stjeler alt fokus bort fra selve produktet, det vil si fotballdrakten og autografen. I tillegg stjeler det også sort alt lyset i rommet, hvor drakten skal henge.
Med flere problemer å fikse, la Christian la ut på jakt etter en den perfekte rammen - en eksklusiv ramme laget av ekte tre med glass som hadde UV-filter. Så satt han seg ned og produserte et lyst og moderne design, et design som også måtte appellere til det motsatte kjønn. "Hvorfor var det viktig?", spør kanskje du. Vel, flertallet av kundene med kapital til å kjøpe en innrammet drakt, har en kjæreste eller en kone som de deler bolig med. Det var med andre ord særdeles viktig og en stor fordel for våre potensielle kunder at det nye lyse designet ville appelere til det motsatte kjønn og passe godt inn i norske hjem.

 

Resten er historie, og i dag er SignerteFotballdrakter.no det eneste selskapet i hele verden - ja, du leste riktig - som produserer innrammede fotballdrakter i et hvitt design med informasjon om spilleren sine prestasjoner.

Christian på sosiale medier

  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page