top of page
Signertefotballdrakter.no - Fotball museum.png
Norges beste fotballmuseum

Fotballmuseumet til NFF på Ullevaal stadion ble dessverre lagt ned i 2013. Så hva kan man gjøre i Oslo by, dersom man er fotballinteressert, kjeder seg og vil gjøre noe kult? Ingenting, før nå!

Vi åpner et fotballmuseum Frogner under Norway Cup, og du er hjertelig velkommen! Lokalet ligger rett ved Frognerparken, nærmere bestemt Thomas Heftyes gate 60.

Enten du selv elsker fotball, er en far som vil finne på noe med sønnen sin eller er et fotballag på tur, er museumet vårt et perfekt sted å dra for å både ha det hyggelig, bli imponert og lære om fotballhistorie.

IMG_0648.jpg
Hva kan du se?

Vi har signerte fotballer, signerte fotballsko og signerte fotballdrakter fra Ronaldo, Messi, Haaland og mange, mange flere. Alle våre produkter er merket med en unik identitetskode som er plassert rett ved siden av autografen. Merket er satt på av Beckett, som er det høyest rangerte autografverifiseringsselskapet i verden, og er et bevis på at autografen er ekte. 

Vi har blant annet Neymar, Vinicius, Bellingham, Foden, Trent, Garnacho, Gerrard, Rooney, Lampard, Drogba, Salah, Kaka, Iniesta, Ramos og Ronaldinho i lokalet. Her kan du med andre ord se de nyeste stjernene, men også lære om gamle legender.

Rammet inn fotballdrakt på vegg.jpg
IMG_4621.jpg
Pris?

I dag koster det 175 kroner for en kinobillett i Oslo, og da har du ikke en gang kjøpt med popcorn eller noe å drikke. Du reiser deg fra en stol hjemme, for å sette deg i en stol et annet sted. Bruk heller 175 kroner på å oppdatere deg på fotballhistorie, snakke med fotballeksperter og se unike og sjeldne fotballobjekter. Besøk oss for en opplevelse du sent vil glemme!

bottom of page