top of page
Signertefotballdrakter.no - Signerte fotballkort.png

Verdens beste fotballkort

Vi selger kun eksklusive fotballkort, med avtrykk av de beste fotballspillerne i verden! Dette reflekteres i prisene våre.

Akkurat som bilprodusenten Volkswagen har ulike prisklasser på bilene de produserer - fra Skoda til Porsche, og videre til Bugatti - er ordningen den samme i fotballkortverden.

Topps selger f.eks 'Chrome' med kun fire fotballkort i pakken til 250 kroner, men selger også 'Museum Collection' med 8 fotballkort til 3 500 kroner per pakke. Det samme gjelder for Panini med 'Prizm', hvor deres eksklusive merke heter Obsidian, har 7 kort og koster 3 500 pr. pakke (avhengig av leverandør og etterspørsel). Men Panini har tatt det et steg videre, og tilbyr også 'National Treasures', hvor en pakke med 10 kort koster sinnssyke 18 000 kroner.

Nummererte kort

Noen av kortene våre har blitt gradert og innrammet av PSA eller Beckett, mens andre kommer i sin opprinnelige form.

Hvis et kort er markert med f.eks #10/250, betyr det at det kun er 250 eksemplarer av dette kortet i hele verden, og at det aktuelle kortet er nummer 10 i rekken.

Fornuftige priser

Våre priser justeres etter markedsverdien. Vi sammenligner alltid prisene våre med verdens største aktører. Ved å trykke på et kort vil du få mer informasjon om hva andre aktører selger det samme kortet for.

Dersom et kort er markert som 'Utsolgt' og du er interessert i å vite hva kortet ble solgt for, kan du trykke på det aktuelle kortet for å få opp salgsprisen.

    bottom of page