top of page
5 gode grunner til å lease en innrammet fotballdrakt
  • Overrask: Imponer en potensiell kunde eller en stor gruppe mennesker med et unikt produkt de aldri har sett før, enten det måtte være en signert fotballdrakt fra favorittspilleren eller favorittlaget som de holder med.

  • Status: Kunder som er på besøk i lokalet ditt vil automatisk anta at det er du som er den heldige eier av det unike og lukseriøse produktet.

  • Lidenskap: Du skaper et indre engasjement og en tilknytning med kunden din, samtidig som dere får et potensielt nytt samtaleemne.

  • Omdømme: Kunder vil snakke og Snappe om selve produktet til vennene sine, noe som vil gi økt publisitet.

  • Tilgjengelighet: Ettersom du leaser produktet, kan du bytte ut den innrammede fotballdrakten til en ny viktig storkunde kommer på besøk, når tiden er inne for et nytt samtaleemne med en eksisterende kunde, eller når en ny supporterskare kommer for å se et nytt storoppgjør i puben din.

Barcelona fotballdrakt fra 2018-2019 med autograf fra Messi - På utstilling.jpg
Barcelona fotballdrakt fra 2018-2019 signert av Messi - På utstilling 2.jpg
Lease en innrammet fotballdrakt

Uansett hvilket yrke du jobber i, har du - enten du vil det eller ikke - flere bedrifter i nærheten av deg som sloss om kundene i nabolaget ditt. Så da har vi et spørsmål til deg, som du kanskje ikke har tenkt over tidligere: Om man ser bort fra selve tjenesten og servicen du tilbyr, hvordan skiller du deg egentlig ut fra konkurrentene dine? Og hvordan klarer du å få kundene dine til å snakke om bedriften din, til venner og familie? Vi har løsningen!

Vi har fotballdrakter med autografer fra verdens største stjerner, som spiller i verdens største idrett. Ikke nok med det, så har alle autografene blitt verifisert av verdens største autografselskap; Beckett. Med disse tre faktorene i ryggen, har vi lykkes med å skape et unikt, lukseriøst og gjenkjennbart produkt som du stolt kan ha på veggen. Vi har nemlig spesialisert oss på å ramme inn disse sjeldne og unike fotballdraktene i et flott design, og tilbyr nå bedrifter å leie produktet.

Dette er et produkt som passer perfekt for bedrifter som har mange innom døren i løpet av en arbeidsdag. Så enten du måtte eie et hotell, en frisørsalong, et tannlegesenter, et legekontor eller en pub eller en bar, vil leasing gi deg god omtale både på sosiale medier og når venner måtte oppdaterer hverandre om hva de har gjort i det siste.

Dersom du f.eks skulle eie eller driver en pub, har du nå mulighet til lease en innrammet og signert fotballdrakt av oss, med en fotballspiller fra laget som puben din holder med. Dersom puben eller baren din er nøytral og ikke er tilhenger av en bestemt fotballklubb, vil vi naturlig nok anbefale deg en innrammet fotballdrakt fra en spiller som alle lar seg trollbinde av - uansett hvilket lag de måtte holde med.

Innrammet fotballdrakt

En, to eller fire?

Én drakt på veggen er mer enn nok! Men dersom dere skulle ha interesse og kapital til det, har vi også mulighet til å sette opp to fotballdrakter. Da har man mulighet til å bytte ut fotballdraktene i løpet av måneden, slik at de reflekterer helgens storoppgjør. Hvor kult er det ikke f.eks å ha to innrammede drakter på veggen når det er derby i Manchester, Liverpool eller London? Én signert drakt på den ene siden, og én signert drakt på den andre. Det skaper blest - både i lokalet, på Snap og på Insta.

Bar 3.jpg
Hvorfor lease, i stedet for å kjøpe?

Dersom selskapet du eier eller jobber for kan vise til en stabil økonomi, tilbyr vi muligheten til å lease en innrammet og signert foballdrakt av oss. Men dersom du har midler til å kjøpe en innrammet fotballdrakt, hvorfor skal du da i det hele tatt vurdere å lease? Svaret er enkelt. Veldig enkelt!

Når du leaser en innrammet fotballdrakt av oss, har du mulighet til å bytte ut produktet hver uke, hver måned, annenhver måned eller hver tredje måned – avhengig av hvilket budsjett du har tilgjengelig.

Fordelen med leasing er med andre ord at du i stedet for å forplikte deg til kun ett produkt, kan bytte mellom flere spillere gjennom året. Du kan f.eks ha Messi hengende på veggen i to måneder, så Ronaldo i to måneder, deretter Lewandowski, Benzema, de Bruyne og Haaland. Da har både du og kunden et nytt samtaleemne å snakke om i året som kommer.

Våre leasing-priser

Prisen vår avhenger av hvor mange ganger i løpet av et år du ønsker å bytte ut produktet, ettersom det i leasing-prisen må kalkuleres inn kostnader relatert til transport av varen, som innebærer blant annet slitasje på bil, drivstoff, bompenger og lønn til en ansatt som må utføre jobben.

Vår laveste pris er på bare 2500 eks. mva. i måneden, hvor vi kan bytte ut produktet hver tredje måned, dersom ønsket. Skulle du ønske å bytte hver andre måned kommer summen på 3500 eks. mva. Å bytte ut produktet hver eneste måned vil koste deg 4500 eks. mva.

Til større selskaper med mange viktige kunder som kommer inn hver uke, tilbyr vi også leasingavtaler med utskifting en gang i uken.

bottom of page